Hasissal kevert süteményt szolgáltak fel a gyászolóknak - Többeket mentő vitt el

hasis sütemény kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még augusztusban történt a kínos eset egy németországi kávézóban. A gyászoló család, ahogy az ott szokás, a temetést követően beült egy vendéglátóhelyre, ahol azonban hasissal kevert süteményt szolgáltak fel nekik. 

A kábítószeres süteményből a gyászoló család tagjai közül tizenhárman fogyasztottak, köztük az özvegy is. Többeket egyenesen a kávézóból kellett kórházba szállítani, miután rosszul lettek. Voltak olyanok is, akik később keresték fel a kórházat hányingerre, szédülésre panaszkodva.

A rendőrségi nyomozásból kiderült, hogy az egyik alkalmazott 18 éves lánya okolható a történtekért, aki véletlenül egy más alkalomra szánt süteményt vett ki a fagyasztóból. Ellene gondatlanságból okozott, tizenháromrendbeli testi sértés és veszélyeztetés, gyászszertartás megzavarása és a drogtörvény megsértése címén indult eljárás - írja a Ragazze.hu. Az eset egyébként még augusztusban történt, a rendőrség azonban a gyászoló családra való tekintettel nem hozta nyilvánosságra. A Bild című napilap most hozta le a sztorit, amit utóbb már a rendőrség is megerősített.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.