Több mint negyven ember maradványaira bukkantak egy telken Mexikóban

ember telek Mexikó maradványok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövid idő alatt negyvenkét ember földi maradványara találtak az észak-mexikói Sonora állam egyik üresen álló telkén a hatóságok - közölte kedden az eltűnt szeretteik keresésével foglalkozó Madres Buscadoras de Sonora nevű csoport.

A sonorai főügyész hivatala arról számolt be, hogy a hatóságok az önkéntes csoport támogatásával negyven csontvázat és két nemrég meghalt ember testét találták meg a Puerto Penasco üdülővárostól nyolc kilométerre található telken.

Több mint 40 ember maradványát találták meg Forrás: Pixabay.com

A közlemény szerint a hatóságok most a holtak személyazonosítását próbálják elvégezni, illetve megállapítani a halál okát. A vádhatóság hozzátette: a helyszínen talált ruhák alapján feltételezik, hogy a halottak között csak két nő volt. Ezrek tűntek el Mexikóban az utóbbi években ismét fellángolt bandaháborúiban - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.