Cseke Katinka 30 kilót fogyott: fürdőruhában mutatta meg testét

fotózás fogyás Cseke Katinka fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka rengeteg pozitív visszajelzést kapott az elmúlt időszakban. A színésznő rengeteget fogyott, és úgy döntött, eljött az idő, hogy fürdőruhában mutassa meg eddigi legjobb formáját.

Katinkáról igazán exkluzív képek készültek, olyanok, amikre eddig még nem volt példa.

"Őszintén bevallom, még egy éve sem gondoltam, hogy valaha ezt fogom mondani, de így lett, tényleg extrák a fotók. 100 kiló körül sokszor éreztem, hogy ez már örökre így marad, de

Singh Viki ajánlott egy indiai gyógynövény-komplexumot, amitől elmúltak a falási rohamaim, és elindultam ezen az úton. Most 77 kiló vagyok."

-árulta el.

Forrás: Schumy Csaba

Katinka kőkemény kitartásról tett tanúbizonyságot az elmúlt időszakban, hiszen ahhoz, hogy valaki ennyit fogyjon, rengeteg kitartásra van szükség.

"Már azt is látom, hogy nem az a nagy dolog, hogy valaki leadja a plusz kilókat, hanem hogy meg tudja tartani."

Bár a színésznő látja, teste milyen átalakuláson ment keresztül, sokszor még mindig a túlsúlyos Katinkát látja a tükörben.

"Az a legnagyobb büszkeség számomra, ahogy a lányom és a szüleim reagáltak a képekre. A kislányom elámult, hogy milyen csajos vagyok, és nekem ez nagyon jól esik"

-árulta el a csinos anyuka.

Forrás: Schumy Csaba

Nemcsak a külseje, az élete is átalakult, és ma már teljesen új dolgokba is bele mer vágni. Egy kollégájával színistúdiót hoznak létre gyerekek számára azzal a céllal, hogy a gyerekek kijátsszák magukból az őket ért negatív élményeket, feszültségeket, hogy könnyebben átlendüljenek a nehéz időszakokon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.