Emilia Clarke elárulta az igazságot a Trónok harca ikonikus kávés poharáról

Daenerys Targaryen baki kávés pohár Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki nyomon követte a Trónok harcát, biztosan emlékszik a sorozat egyik legnagyobb bakijára, amikor felbukkant egy indokolatlan kávés papírpohár Havas Jon és Daenerys Targaryen között. Úgy tűnik, a pohár rejtélye megoldódott.

Májusban futótűzként terjedt a felvétel a neten, amin az egyik jelenetben Havas Jon és Daenerys között nemcsak feszültség, hanem egy kávéspohár is van.

A vicces baki beindította a mém gyárakat, és a random termékelhelyezés 310 ezer bejegyzést hozott a közösségi oldalakon a kávés cégnek annak ellenére, hogy a reklám elhelyezéséért nem fizettek.

Bár a Trónok harca stábja már a megjelenést követő napon kiretusálta a kávés poharatat Daenerysék jelenetéből, a készítők azóta is magyarázkodnak a furcsa megjelenésért.

Emilia Clarke végre elárulta, hogyan került oda az ikonikus pohár, és pontot tett a találgatások végére.

˝Az igazság az, hogy volt egy kis bulink az Emmy előtt. Conleth Hill, aki Varys-t alakítja - mellettem ült a jelenetben - odaült mellém és azt mondta: 'Drágám, mondanom kell valamit. A pohár az enyém volt!'

- mesélte Emilia.

Azt is hozzátette, hogy a színész nem volt teljesen józan, amikor ezt elfecsegte, úgyhogy egyáltalán nem biztos, hogy a teljes igazságot mondta. Mindenesetre végre úgy tűnik, megoldódott a nagy rejtély. -írja a Glamour.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.