Szörnyű tragédia! Lezuhant egy mentőhelikopter - Senki sem élte túl

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
mentőhelikopter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét emberrel a fedélzetén tengerbe zuhant a dél-koreai tűzoltóság egyik mentőhelikoptere, a gépet 14 órányi keresés után, pénteken lokalizálták a tenger vizében, a Dokdo-szigetek közelében - közölték hivatalosan. Nincs jele annak, hogy bárki túlélte a katasztrófát - jelentette a helyi média.

Az Airbus H225 Super Puma típusú helikopter azután tűnt el, hogy kimentett a tengerből egy bajba jutott, sérült halászt. Lezuhanása okát egyelőre nem tudják. A szóban forgó Dokdo-szigetek vitatott hovatartozású terület a Kelet-kínai-tengeren, Japán is magának követeli az általa Takesimának nevezett szigeteket.
A légi járművet egy mentőhajó lokalizálta, majd egy tengeralattjárót is a területre vezényeltek. A parti őrség egyik tisztségviselője azt közölte: a roncs 70 méter mélyen van a vízfelszín alatt.

Forrás: http://drpatrickomalley.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.