Holtan találták Sárik Péter zongorista édesanyját

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál eltűnés zongorista tragédia zenész Sárik Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találtak rá Sárik Péter zongorista édesanyjára, aki napokkal ezelőtt tűnt el egy idősek otthonából.

Sárik Péter édesanyja csütörtök délelőtt tűnt el egy Fejér megyei idősek otthonából. A 79 éves asszonyt rendőrök, polgárőrök, civilek és ápolók is keresték, végül sajnos csak a holttestére bukkantak rá egy erdős területen. Cilike valószínűleg rosszul lett, összeesett és kihűlt a hidegben.

A zongorista a tragédia híréről a közösségi oldalán számolt be. Mint írta, édesanyját év elején helyezték el az idősek otthonában, mivel szakszerű ápolásra és állandó felügyeletre volt szüksége.

A kép csak illusztráció Forrás: http://drpatrickomalley.com

A Bors azt írja, az asszony egészen egy héttel ezelőttig jól érezte magát, utána kissé zavarttá vált és pszichiátert hívtak hozzá. Eltűnéséről azonnal értesítették fiát.

Azt tapasztaljuk, hogy a frontváltozás nagyon rossz hatással van a mentális betegséggel küzdő idősekre. Ez egy depresszív időszak számukra, ilyenkor nagyon figyelni kell rájuk. Ekkor fordul elő, hogy elindulnak a nagyvilágba, majd egyszer csak elfáradnak, összeesnek, és a hideg időben kihűlnek. Ilyenkor nekünk is rengeteg a munkánk, napi három-négy riasztást is kapunk" – mondta el a lapnak a mentőcsapat vezetője, Gránicz Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.