Bizonyíték lehet arra, hogy Johnny Depp valóban bántalmazta volt feleségét, Amber Heard színésznőt

Forrás: AFP -
házasság feleség Amber Heard Johnny Depp férj bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp és Amber Heard összesen 15 hónapig voltak házasok, válásukkor pedig megindult a sárdobálás. Először az exfeleség vádolta a színészt bántalmazással, majd az exférj állította ugyanezt, annyi csavarral, hogy ő a nőt helyezte a bántalmazó szerepbe. Most fordulat lehet az ügyükben.

A színésznő nem tágít, állítását, mely szerint Johnny Depp többször is megütötte, bántalmazta őt, mindenáron bizonyítani akarja. Kiharcolta, hogy hozzáférést kapjon a színész orvosi aktáihoz, melyekből Amber szerint ki fog derülni, exférje kapcsolatuk alatt drogokat és alkoholt is fogyasztott – írta meg a Deadline.

Amber Heard és Johnny Depp három éve váltak el Forrás: AFP

A bíróság döntése alapján a színésznek legkésőbb november 15-én át kell adnia exfeleségének minden orvosi papírját és azokat a dokumentumait, melyek drog– és alkoholfogyasztására vonatkozhatnak.

Amber Heard azt állítja, hogy volt férje végig tudatmódosító szerek hatása alatt állt, ezeknek volt köszönhető labilis lelkiállapota, és épp ezek miatt nem megbízható a memóriája.

Johnny Depp ügyvédei továbbra is kitartanak amellett, hogy ügyfelük nem bántotta volt nejét házasságuk alatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.