Ellentmondásos vallomást tett VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. László

Forrás: Facebook -
Novozánszki Fanni B. László vallomás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egymásnak ellentmondó vallomásokat tett a nyomozóknak a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László.

Míg első vallomásában azt mondta B. László, egy hitel felvételéhez kérte VV Fanni segítségét, ezért ment fel a lány lakására, a másodikban már egy teljesen más történettel állt elő a nyomozóknak.

A Lokál azt írja, a gyilkossággal vádolt férfi most azt vallotta, hogy Fanni eszméletlen volt, amikor megérkezett a lakására és ott B. Erika fogadta őt. Állítása szerint azért nem akartak mentőt hívni, mert akkor a lány bajba került volna drogfogyasztás miatt. Végül Fannit elvitték autóval az Árpád-hídhoz, ahol átadták egy BMW-s férfinak.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el Forrás: Facebook/Origo

B. László azt mondta, az autójában lévő kötél, amelyen megtalálták Fanni vérét, a lány személyes holmijai között volt. A férfi azt azonban nem volt hallandó elárulni, honnan szerezte a több százezer forintot a lány eltűnésének idején.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.