Terry Black megszólalt a temetésén: a síron túlról üzent szeretteinek

halál Terry Black temetés üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black nevelt gyermekei, Dani és Fanni megrendülve hallgatták nevelőapjuk szavait, aki a saját temetésén szólt hozzájuk. - írja a Blikk.

A hattagú cigányzenekar búcsúztatója után Terry Black fogadott lánya, Bangó Marika énekelt, de felvételről Kovács Erzsi Mosolyogva búcsúzom és Harangozó Teri Mindenkinek vagy egy álma című dala is felcsendült.

A gyerekek gyámja, Árvai Mónika elmondta, hogy Terry készült a temetésére, egy évvel ezelőtt a családtagnak tekintett barátaihoz és a gyerekeihez levelet írt, hogy így búcsúzzon tőlük.

Tilinger Attila és Anettka is meghatottan hallgatta a hozzájuk írt búcsúleveleket, amelyekben Terry Black mindenkinek azt üzente:

„Ha süt a nap, gondoljatok rám."

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Az elhunyt nemcsak egy szívhez szóló levelet hagyott maga után, meg is szólalt a temetésén.

Mindig igyekeztem mindenkiben a jót látni. A hozzám legközelebb állókkal veszekedtem a legnagyobbakat, mert ha valakit én már nem szerettem, azelőtt becsuktam az ajtót. Nagyon kellenek a barátok. Barátok nélkül nem lehet élni. Nagyon vágytam a gyerekekre, akik nem azért kellenek az embernek, hogy majd időskorában átsegítsék a bajon, vagy a piacon vigyék helyette a szatyrot.

A gyerekeknek igyekeztem mindent átadni, a jót és a szépet, nem tudom, mennyire sikerült. Az biztos, hogy Dani nem nagyon tart rendet a szobájában, de nem baj, majd ha megnő, lesz takarítónője"

– tréfálkozott Terry Black a síron túlról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.