Tóth Vera helyettesítheti húgát, Tóth Gabit a Sztárban sztár leszek! című műsorban

Forrás: Tóth Gabi / Instagram -
Tóth Gabi zsűri Tóth Vera Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 felkészült arra az esetre, hogy beültessen valakit Tóth Gabi helyére a Sztárban sztár leszek! zsűriszékébe, amennyiben a kismama várandóssága miatt nem vállalná az utolsó adásokat.

Már csak három hét és véget ér a Sztárban sztár leszek!, és lassan Tóth Gabi is várandóssága vége felé közeledik. Már csak az a kérdés, vajon a kis pocaklakó megvárja-e a műsor végét, vagy úgy dönt, előbb szeretne világra jönni.

Valószínűleg a műsor készítői mindenre felkészültek, és van arra ötletük, mit csinálnak akkor, ha esetleg Gabi már nem vállalná az utolsó adásokat születendő babája miatt.

A Bors szerint a legnagyobb esélye Tóth Verának van arra, hogy beugorjon húga helyére a zsűriszékbe, ugyanakkor felmerülhet Nagy Adri és Sári Évi neve is. A csatorna nem adott konkrét választ a kérdésre.

Bízunk benne, hogy Gabi egészen a döntőig velünk lesz, de ha esetleg másként alakulna, természetesen arra is készülünk megoldással. Erről azonban részleteket csak akkor árulunk el, ha aktuálissá válik a téma" – válaszolták a lap kérdésére.

Tóth Gabi Forrás: Tóth Gabi / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.