Bangó Margit szinte az egész világot bejárta a 100 Tagú Cigányzenekarral

Forrás: MTI/Soós Lajos -
100 Tagú Cigányzenekar koncert emlék vallomás Drága családom Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nóták koronázatlan királynője, Bangó Margit rengeteg országban járt a 100 Tagú Cigányzenekarral. Főzött, mosott a zenészekre, de olyan is előfordult, hogy ő vágta le a hajukat.

Bangó Margit a zenekar 34. születésnapja kapcsán emlékezett vissza a közös munkára. -írja a Blikk.

„Számomra büszkeség, hogy együtt dolgozhatok a zenekarral. A legszebb emlékeim, a legjobb fellépéseim, mind hozzájuk, a velük való közös munkához köthetőek. Remélem még sokáig zenélünk együtt"

– mondta Bangó Margit.

Forrás: MTI/Soós Lajos

Az énekesnőt csodálatos emlékek fűzik a 100 Tagú Cigányzenekarhoz, akikkel Japánba is eljutott.

„Japánban a turnén én lettem a zenekar fodrásza. Először csak pár zenész frizuráját készítettem el, aztán már annyira belejöttem, hogy nem akartam senkit sem kihagyni.

Nem véletlen, hogy ők azok a zenésztársaim, akikkel nem kell próbálnunk. Egymásra nézünk, mondok egy hangnemet és azonnal tudják mit akarok. Szinte a levegőt is együtt vesszük, de persze ez nem működne, ha nem ilyen kiváló zenészek alkotnák a zenekart"

– mondta a 20:55-től a Sláger TV-n látható Drága családomban Bangó Margit, aki a zenekar elnökével, Beke Farkas Nándorral közösen elevenítette fel a szép emlékeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.