Lady Gaga elárulta, volt-e valami közte és Bradley Cooper között

Forrás: AFP/Anthony Harvey -
Bradley Cooper Lady Gaga Csillag születik Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga végre elárulta, volt-e valami közte és Bradley Cooper között a Csillag születik forgatása során.

Év elején mindenki arról cikkezett, hogy mennyire közel került egymáshoz a Csillag születik forgatásán Lady Gaga és Bradley Cooper. A két sztár, hogy ráerősítsen a pletykákra, még az Oscar-gálán is úgy adta elő közös dalát, mintha tényleg szerelmesek lennének egymásba.

Az énekesnő most végre tiszta vizet öntött a pohárba, és azELLE magazinnakelárulta, az egész csak színészi játék volt, valójában semmi nem volt közöttük.

Őszintén szólva a sajtó idióta... Úgy értem, mi egy szerelmi történetet játszottunk el. Előadóként és színésznőként mindig arra törekszem, hogy az emberek elhiggyék, hogy tényleg szerelmes vagyok. És azt akartuk, hogy az emberek ezt a szerelmet érezzék az Oscaron is. Azt akartuk, hogy ez a kamerán keresztül is átjöjjön, mindenhol, ahova csak eljutott a közvetítés. Ezért nagyon keményen, napokon keresztül dolgoztunk. Utána átbeszéltük az egészet, és megállapítottuk, hogy jó munkát végeztünk."

Lady Gaga és Bradley Cooper a Csillag születik angliai bemutatóján Forrás: AFP/Anthony Harvey

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.