Nem volt egyszerű - Új lakásba költözött két gyermekével Vasvári Vivien

válás Vasvári Vivien költözés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Luxusfeleség egy év házasság és egy közös gyermek után jelentette be, hogy  elválik Fecsótól.  Vasvári Vivien már át is költözött régi lakásába.

"Nagyon sok minden volt a lakásban, amit egyesével átnéztem, dobozba raktam, majd vittem át az új lakásba. Szerencsére nem kellett nagyon messzire vinnem a cuccokat, mert abban a lakóparkban, ahol laktunk, van egy lakásom. Kisebb, mint az előző, de a sajátom, ahol nyugodtan élhetünk."

"Nem volt egyszerű a költözés, mert szinte mindent egyedül csináltam." Forrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram

Úgy tűnik, ez a lakás Vivien számára az új élet kezdetét is jelenti.

"Pont arra gondoltam, hogy kilenc éve milyen volt itt egyedül. Aztán négy esztendeje, amikor már a kislányommal, Arianával költöztünk ide vissza ketten, mert az apukájával szakítottunk. Sok minden köt ehhez a lakáshoz, de néhány éve nem gondoltam volna, hogy két pici gyerekkel kell majd ide visszajönnöm. Persze nem akarok panaszkodni, mert mindent megoldok és megteremtek ahhoz, hogy jól éljünk. Csak furcsa állapot ez" – vallotta be Vasvári Vivien.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.