Ma este véget ér a Nyerő Páros: Kabát Peti elárulta, kiknek drukkol

győztes finálé Nyerő páros Kabát Peti RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma este kiderül, melyik szerelmes pár nyeri az RTL Klub show-műsorát, a Nyerő Párost. A fináléban Fluor Tomi és Mesi, Istenes Bence és Csobot Adél, valamint Fésűs Nelly és Vajtó Lajos száll harcba a legnyerőbb páros címért.

Aki követte az elmúlt hetekben a sztárpárosok harcát, láthatta, milyen kemény küzdelem árán jutottak el a fináléba a párosok.

Már csak pár óra, és kiderül, ki lesz a legnyerőbb páros, és ki nyeri a fődíjat.

A harmadik évad újítása volt, hogy Sebestyén Balázs mellett Kabát Peti segített levezényelni a feladatokat, és műsor játékmestereként debütált.

Kabát számára nem ismeretlen a Nyerő Páros, 2016-ban ugyanis ő is szerepelt párjával a beköltözős sztáshowban. A játékmester elárulta, ki a kedvenc párosa, és hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a műsort.

"Mind a nyolc pár nagyon közel került a szívemhez.

Nem tudnék senkit kiemelni, még annak ellenére sem, hogy voltak olyanok, akiket már a műsor előtt is ismertem. A játékoknál is ügyeltem arra, hogy mindig pártatlan legyek, de ugyanakkor vicces és humoros."

-mondta Kabát a Blikknek.

"Úgy gondolom, az a páros tudja megnyerni a Nyerő Párost, aki a nemcsak a játékokban merész és teljesít jól, hanem a villában is jó viszonyt ápol a többiekkel és megtalálja a helyét. Szerintem ehhez a játékhoz elengedhetetlen az elszántság és nagyon fontos a taktika is."

-folytatta a műsor játékmestere.

Kabátot sok szerepben láthattuk, volt kentaúr, volt szülést levezető orvos, faágon üldögélő óriás madár és túsz is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.