Ma este kiderül, melyik szerelmes pár nyeri az RTL Klub show-műsorát, a Nyerő Párost. A fináléban Fluor Tomi és Mesi, Istenes Bence és Csobot Adél, valamint Fésűs Nelly és Vajtó Lajos száll harcba a legnyerőbb páros címért.

Aki követte az elmúlt hetekben a sztárpárosok harcát, láthatta, milyen kemény küzdelem árán jutottak el a fináléba a párosok.

Már csak pár óra, és kiderül, ki lesz a legnyerőbb páros, és ki nyeri a fődíjat.

A harmadik évad újítása volt, hogy Sebestyén Balázs mellett Kabát Peti segített levezényelni a feladatokat, és műsor játékmestereként debütált.

Kabát számára nem ismeretlen a Nyerő Páros, 2016-ban ugyanis ő is szerepelt párjával a beköltözős sztáshowban. A játékmester elárulta, ki a kedvenc párosa, és hogy szerinte mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a műsort.

"Mind a nyolc pár nagyon közel került a szívemhez. Nem tudnék senkit kiemelni, még annak ellenére sem, hogy voltak olyanok, akiket már a műsor előtt is ismertem. A játékoknál is ügyeltem arra, hogy mindig pártatlan legyek, de ugyanakkor vicces és humoros."

-mondta Kabát a Blikknek.

"Úgy gondolom, az a páros tudja megnyerni a Nyerő Párost, aki a nemcsak a játékokban merész és teljesít jól, hanem a villában is jó viszonyt ápol a többiekkel és megtalálja a helyét. Szerintem ehhez a játékhoz elengedhetetlen az elszántság és nagyon fontos a taktika is."

-folytatta a műsor játékmestere.

Kabátot sok szerepben láthattuk, volt kentaúr, volt szülést levezető orvos, faágon üldögélő óriás madár és túsz is.