Bíró Ica fogyasztja le Emiliót és családját: kőkemény testedzésre fogta a túlsúlyos családot

Forrás: RTL Klub -
diéta Emilió Bíró Ica edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Ica vette kezelésbe Emiliót és családját. Kőkemény edzésre fogta a túlsúlyos famíliát a Metál lady.

Kirobbanó formában van Bíró Ica, akit bár megviseltek az elmúlt időszak megpróbáltatásai, a Metál Lady nem adja fel. Igyekszik pozitív életszemlélettel átlendülni a nehézségeken is. Mindennek szemtanúja volt az Emilio família is, akik a közelmúltban meglátogatták Bíró Icát. Emilio ekkor tett ígéretet arra, hogy kipróbálják a szőkeség edzésprogramját.

Bíró Ica, Tina, Emilio Forrás: Sláger Tv

„Fantasztikus, hogy Icának mennyi mozgással kapcsolatos videoja van. Mint egy energiabomba! A mai napig úgy nyomja végig ezeket az edzéseket, hogy még csak nem is liheg a sok mozgástól. Ezt nekünk is ki kell próbálnunk. Egy országjáró, retro diszkós Bíró Ica torna-turnéban is benne lennénk. Nekünk se árt a mozgás, szerintem sokan vannak, akiket együtt meg tudnánk mozgatni" – mondta akkor Emilio, aki a Sláger TV-n látható Drága családomban be is váltotta ígéretét. Családjával együtt belekóstoltak Bíró Ica életmódprogramjába.

Ica nem egy lazsálós típus, ha már mozog belead apait anyait. Légzéstechnika, hasizom gyakorlatok, szökkenések, nem mondom, hogy

nem érzem már most a hatását"

– mondta Tina, aki lelkesen csinálta végig az edzést, holott a testmozgás sosem tartozott a kedvencei közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.