Hamarosan indul Majka saját műsora: egy óriási vágya vált ezzel valóra

Forrás: Majoroshajnalka/Instagram -
vágy saját műsor Majka Nyomd a gombot tesó!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn debütál Majka saját műsora, amiben nem csak műsorvezetőként fog szerepelni, hanem az egész formátumot ő maga találta ki.

Nagy vágya vált valóra Majkának azzal, hogy hétfőn már a tévében láthatjuk ú műsorát, a Nyomd a gombot tesó című gameshowt.

A műsorvezető most először vett részt kreatívként és tulajdonosként egy nagyszabású műsorban és izgatottan várja a nézői fogadtatást.

Majka, Dundika Forrás: Majoroshajnalka/Instagram

"Örülök, hogy a csatorna vevő volt az ötletemre, és hogy nem kötötték meg a kezemet. Egy nagyon vidám, izgalmas és pörgős műsor lett. Komoly fizikai felkészülést igényel attól, aki végig akarja tolni, és ha sikerült, utána biztosan nem kell majd este álomba ringatni az illetőt. Nagy álmom valósult meg ezzel a műsorral, remélem, szeretni fogják" - mesélte a rapper-űsorvezető a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.