II. Erzsébet királynő öltöztetője könyvet írt az uralkodóról: sosem hallott részletek derültek ki

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
életrajzi könyv részletek II. Erzsébet öltöztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet királynő öltöztetője könyvet írt az uralkodóról, aki áládást adta az életrajzi műre. Sosem hallottak részleteket tudhatunk meg a royal család fejéről.

Angela Kelly hosszú évtizedek óta II. Erzsébet királynő öltöztetője és bizalmasa. A szerény anyagi körülmények közül jövő asszony életrajzi könyvében mesél a királyi családnál töltött éveiről és több olyan részletet is elmesélt, amiket még soha senki sem hallott.

II. Erzsébet királynő Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

Mivel Angelának és a királynőnek egy a lábmérete, így ő töri be a királynő cipőit, hogy ne okozzon kellemetlenséget az uralkodónak a fájós, sebes láb.

A méregdrága királyi ékszereket ginnel és szódával tisztíttja Erzsébet, nem költ drága ápolószerekre, pénzkidobásnak tartja.

A királynő nagyon spórolós típus, sokszor kéri öltöztetőjét, hogy a leárazott textilek közül válogasson és abból készíttesse el ruháit - írta meg a T&C.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.