Michael Schumacher felesége, Corinna 6 év után megtörte a csendet: erről mesélt

Forrás: Getty Images/Clive Mason -
Corinna Schumacher Michael Schumacher megszólalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet a világ legeredményesebb Forma 1-es pilótája, Michael Schumacher. Állapotáról az elmúlt 6 évben semmi biztosat nem tudtunk meg, a család teljes hírzárlatot rendelt el a világklasszissal kapcsolatban. 

A család kérésére nem tudni biztosan, milyen állapotban van a sztársportoló. Egyes hírek szerint tudatánál van és folyamatosan kezelik, mások szerint azonban évek óta kómában fekszik.

Michael Schumacher Forrás: Getty Images/Clive Mason

Corinna Schumacher nem szokott interjút adni, ám ezúttal kivételt tett és 6 év után válaszolt az újságíróknak. Férje állapotáról továbbra sem árul el semmit, magánéletükről azonban megosztott néhány részletet.

"Michael a tizedik házassági évfordulónkra egy svájci lovas farmmal lepett meg. Nem feledem, hogy mindezt a férjemnek, Michaelnek köszönhetem" - mesélte el a feleség, aki ennek a gesztusnak köszönhetően mostanra sikeres westernlovas lett - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.