fegyelmi bizottság úszó szexuális zaklatás ítélet Kenderesi Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten tárgyalják Kenderesi Tamás ügyét. Az úszót a júliusi kvangdzsui vb-n vádolták meg szexuális zaklatással.

Kenderesi Tamás nem térhetett haza társaival a vizes világbajnokságról, mert egy szórakozóhelyen történtek miatt dolga akadt a dél-koreai rendőrséggel. Saját bevallása szerint megérintette egy táncoslány fenekét, aki feljelentést tett ellene.

Kenderesit a történtek után őrizetbe vették és 10 napig Dél-Koreában tartották. Az úszó ügye már régóta húzódik, de most úgy tűnik, a héten végre pont kerülhet a végére.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

Korábban 744 ezer forintnak megfelelő vont fizetett, további 300 ezret azért, hogy a kínos eset után repülővel hazautazzon. A dél-koreai nyomozati és ügyészi jelentés megérkezett Kenderesi címére, ő azokat átadja a Magyar Úszó Szövetség Fegyelmi Bizottságának. -írja a Bors.

Kenderesi ezúttal aligha pénzbüntetést kap, de bizonyosan meglakol tettéért, elvégre az utóbbi 15 évben hasonló fegyelmi vétség nem fordult elő a magyar úszósportban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.