Catch! - úgyis utolérlek! TV2 Bódi Sylvi műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi lesz az egyik szereplője a TV2 új műsorának.

December elsején elindul a TV2 új műsora, a Catch! – úgyis utolérlek!, amely egy fogócska felnőtteknek. A csatorna közleménye szerint négyfős csapatok mérkőznek majd meg a hatalmas arénában, hogy pontokat gyűjtve bekerüljenek a döntőbe, majd hazavigyék a 10 millió forintos fődíjat. A produkció háziasszonya Ördög Nóra, műsorvezető-riportere Petur András, kommentátora pedig Gundel Takács Gábor lesz.

A felnőtt fogócskában olyan sztárok vesznek részt, mint például Bódi Sylvi, Bárdosi Ildi, Száraz Dénes, Linczényi Márkó és Esztergályos Patrik is. Előbbi már a közösségi oldalán is tudatta a nagy hírt a követőivel.

Sziasztok! Már nagyon vártam ezt a pillanatot, hogy elmondhassam Nektek, hogy milyen izgalmas műsorban vettem részt! (...) Iszonyatosan imádtam minden percét!" – írta Bódi Sylvi a közösségi oldalán.

Bódi Sylvi Bódi Sylvi, instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.