Erre a furcsaságra lettek figyelmesek a kommentelők a Nyerő Páros döntőjében

Forrás: RTL Klub/ Racz Tomi -
Nyerő páros Kocsis Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több kommentelőnek is furcsa volt, hogy honnan tudnak a villában történt eseményekről a Nyerő Párosból már kiesett játékosok. A kérdésre megérkezett a válasz, mégpedig egyenesen a csatornától. 

A 24.hu kommentelői szerint nagyon furcsa, hogy már kiesett játékosok honnan tudnak a villában történt eseményekről. "Az utolsó adásban például Kocsis Dénes Vajtó Lajosék mellett azzal érvelt, hogy egyedül ők álltak ki mellettük a Fehér Balázs-féle incidens során. Ők viszont nem tudhatták ezt, hiszen már nem voltak a villában, amikor ez történt és az egész adás felvételről ment, a döntő is" - olvasható a portálon.

Istenes Bence és Csobot Adél a Nyerő Páros győztesei Forrás: RTL Klub/ Racz Tomi

A lap megkereste Bagi Mártát, a műsor kreatív producerét is, aki a következő választ adta: "A kiesett játékosok beszéltek a következő kieső párral, így tudomást szerezhettek olyan történésekről is, ami már az ő távozásukat követően történt, így a villában történt események vagy az információk eljutottak a kiesett játékosokhoz."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.