Rendőrt hívtak Juniorra és exére, Csillára hatalmasat balhéztak a gyászoló szülők

Forrás: Life.hu -
Hopp Csilla LL Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiabálásra lettek figyelmesek vasárnap L.L. Junior szomszédai. A szóváltás annyira hangos volt, hogy kihívták a rendőrséget. Sem a zenész, sem az exe, Csilla nem tagadja a történteket. 

A Ripostot L.L. Junior egyik szomszédja értesítette arról, hogy a rapper és Hopp Csilla között vasárnap délelőtt elmérgesedett a vita nagyfiuk, Lacika láthatása kapcsán.

A gyászoló szülők a ház körfolyosóján kaptak össze, ami miatt az egyik szomszéd rendőrt hívott. Mire ők a helyszínre érkeztek, már elcsitultak a kedélyek, így végül intézkedés nem történt, csak jegyzőkönyvet vettek fel.

Forrás: Life.hu

„Valóban elfajult köztünk a vita vasárnap délelőtt, de semmi komoly nem történt, csak kiabáltunk egymással. Azért mentünk ki a folyosóra, hogy Lacika ne legyen fültanúja mindennek. Egyszerűen arról van szó, hogy annyira mély még a gyászunk, hogy mindketten nehezen kezeljük az érzéseinket. Aznap hajnalban arra ébredtem, hogy Dávidkával álmodtam és már nem is tudtam visszaaludni. Olyan erővel tört rám a fiam halála miatt érzett fájdalom, hogy nem tudtam kezelni. Nem szeretnék magyarázkodni, hiszen ezt csak az értheti, aki vesztette már el a gyermekét... Egyszerűen összevesztünk és szó szót követett... Sajnos egyikünk sem ura mindig az érzéseinek, még túl friss a seb" - nyilatkozta a lapnak Junior.

"Laci felzaklatott lelkiállapotban volt, amikor megérkeztem hozzá a megbeszélt időben. Próbáltuk higgadtan megbeszélni a dolgokat, de nem sikerült és elszabadultak az indulatok. Végül úgy láttam jónak, ha Lacika érdekében inkább eljövök és lemondok az aznapi közös programról. Igen, vannak vitáink, hiszen óriási, feldolgozhatatlan veszteség ért minket, de mindketten a megegyezésre törekszünk. Az ügyvédeink is azon dolgoznak, hogy olyan megállapodás szülessen, ami a legjobb a gyermekünknek" – emlékezik vissza Csilla, és hozzátette, azóta már beszélt Juniorral és kölcsönösen elnézést kértek egymástól a vitában elhangzott mondataik miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.