Fésűs Nelly: „Én azóta tudok nő lenni, amióta a Vajtó Lajos az életemben van"

Forrás: RTL Klub -
Nyerő páros Vajtó Lajos Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fesűs Nelly férjét Vajtó Lajost a Nyerő párosból ismerhette meg jobban az ország. A karizmatikus férfi a játék során nem félt kimondani, amit gondol, így amellett, hogy barátokra is szert tett, konfliktusokba is keveredett. A műsor után Nelly elárulta, a műsor után férjének számos rajongója lett, sokan üzenetet is írnak neki. 

A színésznő már a műsorban is többször elmondta, mindig, mindenben számíthat a férjére, aki mindig elkíséri, ha egyedül menne egy fellépésre.

„Ha például én egyedül megyek fellépni, ő sohasem engedi, hogy egyedül vezessek. Mindig eljön velem, mindig elvisz, hazahoz, akármilyen későn jövök. Ha előadáson vidéken vagyok a többiekkel, ahová nem kell, hogy vigyen, mindig megvár ébren, amíg hazaérek" – mesélte el Fésűs Nelly az RTL Klub Rggelijében és hozzátette: „Én azóta tudok nő lenni, amióta a Vajtó Lajos az életemben van".

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.