Istenes Bence vallomása: "Én tényleg újra Adélba szerettem"

Csobot Adél házasság Nyerő páros Istenes Bence szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyerő Páros győztesei végig párterápiaként tekintettek a műsorra. Istenes Bence és Csobot Adél most elárulták, a győzelmen kívül mit adott nekik a sztárpárshow.

"Nagyon jól érezzük magunkat a győzelem után. Voltak játékok, amiket imádtunk, és az sem volt gond, sőt élveztük, hogy ki kellett lépnünk a komfortzónánkból. Egymásra és magunkra is koncentrálnunk kellett, tanulságos műsor volt, örülünk, hogy igent mondtunk a felkérésre" – mondta a Blikknek Istenes Bence.

"Nagyon hiányoztak a gyerekek, ez egyértelmű, de jó volt kettesben lenni. Fura, hogy egy tévéműsor kellett hozzá, de én tényleg újra Adélba szerettem. Most tudtunk újra annyira és annyit egymásra figyelni, mint a gyerekek megszületése előtt. Nekünk ezt adta a játék, hogy újra csak ketten voltunk, és megerősített minket abban, amit magunkról és a kapcsolatunkról gondoltunk."

-folytatta a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy a műsorban rengeteg barátra leltek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.