Bennfentes szerint hamarosan eljegyezheti párja Hosszú Katinkát

párkapcsolat Gelencsér Máté szerelem Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bennfentesek szerint lehetséges, hogy Gelencsér Máté hamarosan eljegyzi Hosszú Katinkát.

Hosszú Katinka és párja, Gelencsér Máté már bárhol szívesen mutatkoznak együtt és boldogságukat sem rejtegetik. Nemrég az uszodában látták őket szenvedélyesen csókolózni. Az uszodai bennfentes szerint az új udvarló remekül kijön az úszónő családjával is, és annyira boldognak tűnnek, hogy azon sem csodálkozna, ha hamarosan sort kerítenének az eljegyzésre.

Katinka családja is elfogadta Mátét, szülei kifejezetten odáig vannak érte. Örülnek neki, hogy a lányuk a tönkrement házassága után, ilyen hamar, újra komoly érzelmeket táplál valaki iránt. Édesapja máris leendő vejeként tekint Mátéra: úgy főzi neki a halászlevet, és koccintgat a pálinkájával, mintha már évek óta a lánya párja lenne. Túlzás nélkül azt lehet mondani, hogy családtagként kezelik. Nem lennék meglepve, ha hamarosan gyűrű kerülne Katinka ujjára" – nyilatkozta a bennfentes a BEST magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.