Bochkor Gábor állítólag az interneten keresi az igazit

társkereső szerelem Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor készen áll az új szerelemre, és úgy tűnik, az interneten szeretné megtalálni. Állítják, társkeresőn látták a műsorvezetőt.

Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea egy éve jelentették be, hogy elválnak útjaik 12 év együttlét után, és mára mindketten készen állnak az új szerelemre. Bochkor Gábor legalábbis a jelek szerint biztosan, ugyanis állítólag társkeresőn látták felbukkanni.

Bochkor Gábor állítólag egy társkeresőn tűnt fel VIASAT3/Birtalan Zsolt

A Hot! Magazin egyik olvasója talált rá az 55 éves műsorvezető fotójára egy ismert telefonos társkereső applikáción, amelyen csak akkor tudnak kapcsolatba lépni egymással az egyedülállók, ha kölcsönösen tetszenek egymásnak, aminek a jele az, ha "jobbra húzzák" a másik fotóját. "Nekem mindig is nagyon tetszett! Igazán sármos és intelligens férfi, szívesen randiznék vele. Biztosan sokan írnak neki..." - mondta a lapnak az olvasó, aki reménykedik abban, hogy nem kamuprofilról van szó.

A magazin megkereste Gábort, aki nem akart nyilatkozni a dologról, a műsorvezető menedzsmentje pedig csak anyival kommentálta a dolgot, hogy az applikácóban látható fotó nagyon régi, bárki leszedhette azt az internetrő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.