Ilyen még nem volt: Károly herceg saját kezűleg posztolt az Instagramra

Forrás: Getty Images/2019 WPA Pool/Wpa Pool -
Károly herceg Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy Vilmonsak és Katalinnak (@kensingtonroyal), illetve Harry-nek és Meghannak (@sussexroyal), úgy a trónörökös Károly hercegnek és feleségének is külön Instagram-oldala van.  

Clarence House néven található meg az Instagramon a trón várományosa, Károly herceg. Oldalára azonban még soha nem posztolt személyesen ő maga, így nagy meglepetés volt, amikor az egyik poszt alatt a HRH (His Royal Highness) The Prince of Wales aláírás állt. Úgy látszik Károly herceg ezúttal kezébe vette az irányítást, és ő maga írta ki gondolatai az Instagramra.

A posztban egyébként az indiai szikh közösséget köszöntötte: "Mielőtt tizedik utamra indulnék Indiába, megragadnám az alkalmat, hogy a legszívélyesebb jókívánságaimat küldjem a szikh közösségnek Nának guru születésének 550. évfordulóján. A szikh közösség is Nagy-Britannia és a Nemzetközösség tagja" - kezdte köszöntőjét Károly herceg, majd tovább méltatta a közösség érdemeit és pozitív hozzáállást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.