Zalatnay Sarolta és lánya kapcsolata túl van a mélyponton: Niki hazaköltözött édesanyjához

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta London költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három évig élt Londonban párjával Zalatnay Sarolta lánya, Niki, aki nyáron azonban hazaköltözött, és most édesanyjával lakik együtt, akivel korábban mélypontra jutott a kapcsolatuk.

"Nyugodtabban alszom, amióta itthon van Niki. Egy étteremláncnál dolgozik vezető pozícióban, jól tudja kamatoztatni az angoltudását. Néhány éve volt egy mélypont a kettőnk kapcsolatában, miután a lányom felvállalta, hogy leszbikus, de folyamatosan dolgozunk azon, hogy kiegyensúlyozottá tegyük a viszonyunkat" - mesélte a Story magazinnak az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy lánya nem beszélt magától kinti kapcsolatáról, ő azonban rákérdezett, hogy együtt vannak-e még. "Tudod, anya, hogy a távkapcsolatok nem működnek..." - válaszolt erre Niki, majd Cini hozzátette: "Ebből arra következtetek, hogy a lányom már nincs együtt a barátnőjével."

Zalatnay Sarolta és lánya, Niki 2015-ben Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.