Curtis felesége, Kriszti: "Ez a békülés Majkával egy életre szól"

békülés barátság Széki Kriszti Majka szerelem Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis felesége, Kriszti testközelből nézte végig, ahogy Majka és Curtis útjai kettéválnak. Most, hogy lenyugodtak a kedélyek, elmesélte, hogyan élte meg a történteket.

Kriszti és Curtis három évvel ezelőtt jöttek össze. Amikor megismerkedtek, Majka és szerelme állandóan együtt voltak, jó formán több időt töltöttek együtt, mint a családjukkal.

"Hétből öt napot úton voltak, de ezt nem bántam, mert láttam, mennyire szeretik egymást, sikeresek, és imádják őket a rajongók."

Forrás: Majka / Insta

Tavaly nyáron Curtis nagyon mélyre csúszott a lejtőn kokainproblémái miatt. Függősége odáig vezetett, hogy Majka a SZIN-en bejelentette, különválnak útjaik.

"Derült égből villámcsapásként érte a hír. Úgy éreztem, minden összeomlik körülöttünk. Megértem Peti döntését, mert abban igaza volt, hogy egyszerűen már nem lehetett úgy dolgozni, ahogy Ati akkor élt..."

-mondta Kriszti a Bestnek.

Kriszti végig látta, mennyire felkavarják szerelmét a történtek, de hagyta, had csillapodjanak le a kedélyek.

"Tudta ő, hogy sok hülyeséget csinált, de úgy gondolta, a drogozással csak magának ártott, a rajongóinak és másoknak nem.

Akkor kapcsolt, amikor már én mondtam neki, hogy ha így folytatja, köztünk mindennek vége."

-folytatta a rapper felesége.

Curtis végül belátta, hogy segítségre van szüksége, és elvonóra ment. Amíg Ati elvonón volt, Majka többször érdeklődött a hogyléte felől, de a két rapper csak a drogelvonó után beszélt egymással.

"Titkon végig abban bíztam, hogy kibékülnek, nagyon szorítottam nekik. Az elmúlt több mint egy év sok fájdalommal járt.

Az viselt meg a legjobban, amikor Ati az elvonón volt, én pedig egyedül otthon...Ráadásul még azt sem tudta senki, hogy gyermeket várok.

Azt a borzasztó sok idegeskedést és rossz érzést csak én láthattam, és szívből örülök, hogy ezen már túl vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy ez a békülés Majkával egy életre szól."

-zárta gondolatait Széki Kriszti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.