Időjárás: tavaszias hétvége vár ránk

Forrás: MTI/Mónus Márton -
hétvége időjárás előrejelzés ősz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte tavaszias időre számíthatunk hétvégén.

Továbbra is folytatódik a szokásosnál enyhébb idő. Hétvégén szervezhetünk szabadtéri programokat is, de azért jobb, ha van nálunk esernyő. A Köpönyeg előrejelzése szerint szombaton a Dunántúlon erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé várható eső, zápor. A Dunától keletre változóan felhős idő lesz, legalább pár órás napsütéssel. A délkeleti szél többfelé megélénkül, az Alföldön megerősödik. 12 és 20°C között alakul a hőmérséklet - nyugaton lesz a hűvösebb.

Vasárnap napközben egyre több felhő lesz felettünk, de csapadék csak néhol alakul ki. A délkeleti szél továbbra is erős lehet. 14 és 19 fok közötti enyheség valószínű.

Hétfőn hajnalban, reggel főleg a Dunántúlon fordul elő eső, zápor. Napközben aztán csökken a felhőzet, inkább csak elszórtan fordul elő zápor. 10 és 17 fok közötti értékeket mérhetünk.

A kép csak illusztráció Forrás: MTI/Mónus Márton

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.