Lövöldözés volt egy New Jersey-i középiskolás futballmeccsen

Forrás: Shutterstock -
focimeccs középiskola lövöldözés New Jersey
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lövöldözés volt péntek este a New Jersey állambeli Pleasantville-ben két középiskolás csapat futballmérkőzésén, legalább ketten megsebesültek.

Lövöldözés történt Amerikában egy középsikolai futballmeccsen. Matt Hartman, Pleasentville rendőrkapitánya elmondta, hogy egy ismertlen nyitott tüzet a város középiskolája és a camdeni középiskola közötti meccsen.

Lövöldözés történt egy futballmeccsen - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

A The Press Atlantic City című New Jersey-i napilap értesülése szerint legalább két ember megsebesült, amikor a fegyveres féltucatszor rálőtt a nézőkkel teli lelátóra. Hartman egyelőre nem tudta megerősíteni a sebesültek számát, és állapotukról sem adott tájékoztatást.

Csütörtökön egy kaliforniai iskolában volt lövöldözés, ketten meghaltak, a feltételezett elkövető főbe lőtte magát, és a kórházban meghalt - írja az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.