Időjárás: esős és felhős időre számíthatunk

eső felhő időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napról napra egyre hűvösebb lesz az idő, amit eső és felhő kísér. 

Vasárnap délelőtt változóan, délután erősen felhős lesz az ég, és nyugaton kisebb eső is kialakulhat. A DK-i szél többfelé lesz erős. 14 és 19°C között alakul a hőmérséklet - délen akár 20 fok is lehet.

Egyre hűvösödő, esős időre számíthatunk Forrás: Medgyesi Mián - Origo

Hétfő délelőtt erősen felhős időre számíthatunk eleinte a Dunántúlon, majd északon záporesővel. Délután aztán DNy felől határozott felhőzetcsökkenés valószínű, kisüt a nap. A kezdetben még erős DK-i szél gyengül a délutáni órákra. 11-18 fok lesz. Kedden és szerdán gyakran lesz erősen felhős az ég, de komoly csapadék nem alakul ki. Reggelente sűrű ködfoltok képződnek. 12-13°C körüli értékeket mérhetünk délutánonként. Csütörtöktől nyugodt, napról napra hűvösebb novemberi időre van kilátás. Az idő előrehaladtával egyre nagyobb területen lehet tartósan párás, foltokban ködös a levegő - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.