Charlie-nak a mai napig nagyon hiányzik egykori barátja, Somló Tamás

Forrás: Koncz Márton -
Somló Tamás gyász Horváth Charlie Charlie évforduló temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Charlie elárulta, a mai napig nem enyhül a fájdalma, amit amiatt érez, hogy elvesztette jó barátját, Somló Tamást.

Vasárnap ünnepelte volna 72. születésnapját Somló Tamás. Az évfordulón barátok, rajongók emlékeztek meg a három és fél évvel ezelőtt elhunyt énekesről. Charlie-nak a mai napig nagyon fáj egykori jó barátja elvesztése.

Kint voltam nála a temetőben múlt hét hétfőn a barátommal. Nagyon szeretem, nagyon hiányzik" – vallotta a Borsnak.

Charlie Forrás: Koncz Márton

A rekedtes hangú énekes a lapnak még közös gyermekkorukat is felidézte. Elárulta, annak idején padtársak voltak.

Egy padban ültünk általános iskolában, első gimiben, onnantól kezdve pedig ő is járta a világot, és én is jártam a világot, aztán az utolsó tizenöt évben szinte minden nap együtt voltunk. Ezt mindenki tudja. Voltak, akik az utolsó húsz évből csak a temetésére jöttek ki. Ő artista volt, én balettos. Egy iskolába jártunk, de szakmai órákra az artisták, a néptáncosok, a balettosok más-máshová. Az Operaházzal pont szemben volt az iskola. Én mindig jó gyerek voltam. Tamástól tanultam ezt-azt, ő vagányabb csávó volt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.