Iskolatársai támadtak rá a budapesti kislányra: a koponyája is megrepedt

Forrás: DreamsTime -
agresszió erőszak sérülés iskolai erőszak gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iskolatársai kővel többször fejbe vertek egy 11 éves kislányt egy budapesti iskola udvarán, majd kavicsot nyomtak a szájába.

Megdöbbentő dolog történt az egyik budapesti iskolában pénteken. A Blikk azt írja, a 11 éves Csengét, aki aznap ünnepelte születésnapját, iskolatársai durván megalázták és megverték, a támadás következtében pedig súlyosan megsérült.

A kislányomat többször kővel fejbe verték, majd kavicsot nyomtak a szájába, amelyből lenyelt párat. Az iskola engem és a nevelő apát sem értesítette, amikor Csenge szólt, hogy mi történt vele, annyi volt a tanárnő válasza: igyon rá vizet. Amikor mentem érte, szerencsére nekem elmondott mindent, így azonnal tudtunk rohanni a kórházba. Megröntgenezték, kiderült: megrepedt a koponyája, ezért megfigyelésre bent tartották. Szegénykém nagyon sírdogált, szerencsére ott tudtam lenni mellette, hogy vigasztaljam" – nyilatkozta a lapnak az édesanya, aki hozzátette, egy másik anyukával közösen létrehozott egy csoportot, hogy együtt lépjenek fel az iskolai bántalmazások ellen.

A kép csak illusztráció Forrás: DreamsTime

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.