Sztárban sztár leszek: gyászol Tasnádi Bence - Videó

gyász videó Tasnádi Bence Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek elődöntőjében könnyekkel küszködve énekelt Tasnádi Bence, aki alig néhány héttel ezelőtt veszítette el szeretett nagymamáját. Zorán Kell ott fent egy ország című dala felszínre hozta a gyászt.

A Sztárban sztárleszek elődöntője ismét fergeteges vasárnap estét eredményezett. A színes repertoárnak köszönhetően nevethettek és sírhattak is a nézők az énekesekkel és a mentorokkal együtt.

Tasnádi Bence mádosik dalként Zorán Kell ott fent egy ország című dalát kapta, ami a reményről szól, hogy létezik odafent egy hely, ahol elveszített szereteinkkel újra találkozhatunk majd. A fiatal színész-énekes nehezen ugrotta meg ezt a feladatot érzelmileg, ugyanis szeptemberben hunyt el szeretett nagymamája. A próbák alatt ugyan könnyeivel küszködött Bence, az élő show-ban azonban már bravúrosan utánozta Zoránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.