Így alakul a hét időjárása: szombaton jön a hideg

Forrás: Shutterstock -
hideg időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még néhány napig nem lesz nagyon hideg, de szombaton megkezdődik a lehűlés. 

Csütörtök

Hajnalban, reggel még többfelé lehet eső, aztán szakadozik a felhőzet, délen a nap is előbukkan. Napközben újabb felhősödés lehet, és délután szórványosan fordul elő zápor. A déli, délkeleti szél megélénkül. 11 és 16°C között alakul a hőmérséklet.

Péntek

Északkeleten egész nap borús, párás időre van kilátás szórványos esővel. Az ország nagyobbik részén délelőtt borongós, délután derengő idő valószínű, és inkább csak eleinte lesz csapadék. Megerősödik a DK-i szél. 9 és 15 fok közötti értékeket mérhetünk - ÉK-en lesz a hűvösebb.

Szombat

A reggeli párásság megszűnése után változóan felhős idő alakul ki, legalább pár órás napsütéssel. Eső nem lesz. A légmozgás élénk marad. Reggel 5, délután 11 fok körül alakulhat a hőmérséklet - lehűlés kezdődik.

Vasárnap és hétfő

Reggelre nagyobb területen képződik köd, melynek egy része már napközben is maradhat. Reggelente 4, délutánonként 10 fok valószínű.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.