Kulcsár Edina nem érzi jól magát: terhessége is nehezíti a helyzetet

betegség terhesség Szabó András Kulcsár Edina megfázás Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti második gyermeküket várják, de a kismama az utóbbi napokban nem érzi túl jól magát.

Az egykori szépségkirálynő közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy napok óta szenved a náthától, folyamatosan folyik az orra, és nem érzi túl jól magát. Edina helyzetét az is megnehezíti, hogy a terhessége miatt nem szedhet gyógyszert, így maradnak a jól bevált "népi" orvosságok: a meleg tea és a pihenés.

Bár Edina megfogadta férje tanácsát, és meleg teával próbálja kikúrálni magát, az állapota egyelőre nem változik. A minap egy fotózásról posztolt a gyönyörű kismama, és bár az arcán nyoma sincs a megfázásnak, szelfije mellé azt írta:

"Náthás fotózás"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Náthás fotózás #envagyoknathas #nemeztfotozzuk #csakigyneveztemelamainnapot #teazok

Szabó-Kulcsár Edina ❤️ (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés,

Tegnap már szerelmével, Csutival posztolt egy mosolygós szelfit a magyar meccs kapcsán, a kommentelők pedig aggodalmukat fejezték ki, és azt tanácsolták Edinának, inkább menjen haza és pihenjen.

"Ha beteg vagy, miért nem otthon, a nyugalomban pihensz? Ez senkinek nem jó... Se a babának, se neked, se a többi embernek akit esetleg megfertőzöl. Pihenj, kuckózz be, gyógyulj meg, aztán újúlt erővel mehet a munka meg a kötelezettségek. "

-írja az egyik aggódó hozzászóló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.