Csobánkai baleset: Édesapja kapcsoltatta le a gépről 3 éves kislányát

halál baleset tragédia borzalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta a szerda délelőtt történt baleset, amelyben két autó ütközött össze Csobánka területén. A balesetben egy személy könnyebben, három pedig súlyosan megsérült, köztük egy 3 éves kislány is.

Mindent megtettek annak érdekében, hogy a kislány túlélje a balesetet: mentőhelikopterrel szállították kórházba, ráadásul egy időre az Üllői utat is lezárták, hogy a mentőhelikopter landolni tudjon a Heim Pál gyermekkórház előtt.

Forrás: police.hu

A kórházba szállított kislány azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni, és csütörtökre virradó éjjel elhunyt.

Ripost úgy tudja, az édesanya a baleset óta kómában van, így az édesapának kellett meghoznia a szörnyű döntést: lekapcsoltatni agyhalott kislányát az őt életben tartó gépekről. A lap információi szerint Fruzsina az édesanyjával ült az autóban, amikor a baleset történt, a kislány pedig nem volt bekötve.

Forrás: Shutterstock

A Csobánkát Pilisvörösvárral összekötő 10-es utat a helyiek csak halálútnak hívják. A két település között fekvő lovarda telepvezetője azt nyilatkozta: heti rendszerességgel húzzák ki traktorjaikkal az árokba csúszott autókat. Bár a legtöbb baleset nem halálos, de súlyos tragédiákat látott már ez a kanyarokkal és lejtőkkel szabdalt út, amely nem véletlenül volt korábban még a Pilis rally útvonala is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.