Napsütés, enyhe szél - ilyen időjárásra számíthatunk a következő napokban

Forrás: Shutterstock -
napsütés időjárás Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napsütés, 13 fok - ez várható a következő napokban.

Vasárnap a reggeli párásság megszűnése után általában gyengén felhős, napos idő várható. A reggeli 3 fokról 11 fok köré melegszik a levegő. A DK-i szél megélénkül.

Hétfőn reggelre főleg DNy-on és az Alföldön képződik köd, mely tartósabban is megmaradhat. Máshol ismét bízhatunk napsütésben. 5 és 13 fok közötti értékeket mérhetünk - a tartósabban párás, rétegfelhős tájakon lesz a hűvösebb.

Forrás: Shutterstock

Kedden délelőtt párás, délután erősen felhős idő ígérkezik. Főleg északon, északkeleten fordul elő eső, záporeső. 9-10 fok körüli maximumok lehetnek.

Szerdán napközben borultságig növekszik a felhőzet, délutántól az eső is elered. A déli szél többfelé megerősödik. Délután 11 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Csütörtökön borult, párás időre van kilátás többfelé - akár kiadós - esővel. A szél fokozatosan ÉNy-ira fordul és megerősödik. 7-13 fok lesz délután - írta meg a köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.