ByeAlex nem szeretné, ha leendő feleségének dolgoznia kellene

Forrás: RTL Klub -
anyaság nők feleség munka ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
ByeAlex elárulta, szeretné a leendő feleségét eltartani.

ByeAlex meglepő kijelentést tett a kamerák előtt. Elárulta, nem szeretné, ha leendő felesége alkalmazottként dolgozna. Számára az az érték, ha egy nő jó feleség és anya, az anyagiakról pedig ő maga gondoskodna.

Én nagyon konzervatív vagyok. Én hozom a pénzt, van karrier, stb., és a feleségem nem dolgozik, ő boldog, jár edzeni, vásárolgat, vigyáz a babára, főz, megyünk nyaralni... De mindegyik nő többet akar ennél. Akarják ezt is, de azért szeretnének 0-24-ben karriert építeni, mert ettől értékesek. Pedig egy nő akkor a legértékesebb, hogy ha jó családanya és jó feleség. Nekem ez az érték. Ha a feleségemnek alkalmazottnak kellene valahol lennie úgy, hogy én dalszerző vagyok és tévében szerepelek, tehát alapvetően jó egzisztenciám van és ha mégis ide kerülne a sor, akkor kudarcot vallottam az életemben. (...) Amúgy én az erős nőket szeretem, azokat, akiknek van tartásuk, okosak, szorgalmasak. Én nem szeretem a bénákat meg az ingyenélőket sem... De nyilván az olyan nő azt szereti, ha saját privát szférája van, saját karrierje és ő ettől ő, én meg ettől én, meg van egy mi. De nem csak mi van... Értem én, hogy ezt nem szeretik a lányok. Szóval ez nem tudom, hogy fog működni a jövőben, lehet, hogy sehogy" – mesélte az énekes a Lakástalkshowban.

ByeAlex Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.