Újabb részlet derült ki: szemtanú látta VV Fanni elrablását

Forrás: Facebook/Origo -
szemtanú elrablás részletek VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors információi szerint a szomszéd férfi látta, amikor a dunaújvárosi kajakos betuszkolta az autójába az ájult valóságshow-szereplőt.

Két éve tartja lázban az országot Novozánszki Fanni rejtélyes gyilkossági ügye. A 26 éves lányt mintha a föld nyelte volna el 2017 november 20-án. Életének utolsó képkockáit egy, a lakóhelyén a mélygarázsban működő kamera rögzítette. A videófelvételen jól látszik, hogy az ügy vádlottja, B. László a kezében cipeli, és Fanni ekkor már nincs magánál. Arról, hogy mindezt egy szemtanú is látta, azonban eddig nem esett szó. Pedig aznap este,

a luxuslakópark lépcsőházában történt emberrablást egy ott lakó, középkorú férfi is végignézte,

akinek fogalma sem volt arról, hogy ezzel az évtized leghátborzongatóbb gyilkossági ügyébe csöppent.

Forrás: Facebook/Origo

B. László az ominózus estén Fanni Duna-parti albérletéből egészen az épület legalsó szintjéig, a mélygarázsig cipelte az alélt és hiányosan öltözött valóságshow-szereplőt, akit az ott parkoló autójába tett. A bűntettben azonban egy arra járó szomszéd megzavarta a vádlottat, aki idegességében magyarázkodni kezdett a csodálkozó tekintetű férfinak.

"Kicsit sok volt a pezsgő!"

– mondta B. László a szomszédnak, aki, úgy tudni, semmit nem kérdezett a kajakostól, B. László magától kezdett zavartan mentegetőzni.

Bár B. László bevallotta, hogy az ájult lányt autójába tette, meggyilkolását máig tagadja. A lány holtteste azóta sem került elő, pedig a nyomozásba az amerikai titkosszolgálat, az FBI is beszállt, és erdőket, folyókat, tavakat kutattak át utána. A vádlott autójának GPS-jelei szerint a szalkszentmártoni bányatavaknál feltűnően sokat időzött, de többszöri átfésülés után sem találtak nyomokat. B. László 2019 júniusában előzetes letartóztatásából házi őrizetbe került, és otthon, szerettei körében várja a tárgyalást és az ügy végkimenetelét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.