Visszaéltek Détár Enikő nevével, rendőrségi feljelentést tett

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Détár Enikő visszaélés csalás nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Détár Enikő feljelentést tett a rendőrségen, miután a nevével visszaélve egy álhíreket közlő portál egy kamuinterjút közölt, amiben a színésznő a nyugdíjasokat gyalázza. -írja a Blikk.

A kamucikkben Détár Enikő arról "beszél", hogy a nyugdíjasoknak nincs szüksége prémiumjuttatásokra, és a kormánynak az idősek támogatása helyett a kórházakra kéne költenie.

"Szomorúan vettem tudomásul, hogy egy kamuportál visszaélt a nevemmel. Szeretném tisztázni, hogy soha nem politizáltam, és ezentúl sem fogok!

Elhatárolódok mindentől, ami abban a cikkben szerepelt"

–mondta a színésznő, aki a cikk megjelenése után rengeteg gyalázó üzenetet kapott.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Az egyik külföldön élő rokonom nemrég hazalátogatott, és neki is rögtön az volt az első kérdése, miért nyilatkoztam ilyet a nyugdíjasokról. Mélységesen felháborít, ami történt!

A napokban megtettem a rendőrségi feljelentést, és erre buzdítok minden művészt, aki hasonló cipőben jár"

-folytatta Enikő.

A szóban forgó hamis portál korábban Szandiról és Nagy Feróról is hazugságokat állított. Az oldalt feltehetőleg magyarok üzemeltetik, de maga a honlap montenegrói.

A színésznő Facebook oldalán tisztázta helyzetét, és leszögezte, hogy soha nem politizált, és ez a jövőben is így marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.