3,5 millió forintért kelt el Jason Momoa plüss medvéje

maci medve plüss Fogadj Örökbe Egy Macit Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén kilencedik alkalommal rendezték meg a "Fogadj örökbe egy macit" aukciót, ahol hírességek gyerekkori plüssmackóira és személyes ereklyéire lehetett licitálni.

2011 óta közel 110 millió forint gyűlt össze a jótékonysági maci árverésekből, amelyekhez több, mint 200 hazai és nemzetközi sztár ajánlotta fel plüssmaciját.

A civil szervezet legnagyobb mecénása és támogatója Andy Vajna volt, aki évről évre egyre több pénzzel járult hozzá a fogyatékkal élők foglalkoztatásához. Ezért is döntöttek úgy, hogy az idei árverés Andy Vajna emlékének szól. -írja a szeretlekmagyarorszag.

Az aukció november 26-án került megrendezésre. A Bors információi szerint tapintható volt a film mogul hiánya a jótékonysági rendezvényen, ugyanis jóval kevesebb híresség tette tiszteletét a Premier Kultcaféban.

Az aukció kezdete előtt egy kisfilmet is levetítettek Andy Vajnáról, majd elkezdődött a licitálás. Elsőként B. Tóth László macija és az a Shure mikrofonja került kalapács alá, amivel a karrierjét kezdte. Hacki Tamás Ausztráliában vett koaláját és néhány történelmi jelentőségű személyes tárgyat ajánlotta fel. Rost Andrea a norvég Szöszi Macit ajánlotta fel dedikált cédével, és meghívóval a jubileumi koncertjére, ami 1,3 millióért ment el.

Jason Momoa magához illő, méretes medvét ajánlott fel, ami rekordáron, 3,5 millióért talált új gazdára.

Nem sokkal maradt el tőle a magas, szőke férfi, Pierre Richard mackója, amit 3 millióval ütöttek le.

Az idei Fogadj örökbe egy macit aukción összesen 18 950 000 forint gyűlt össze .

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.