Kedd este súlyos autóbalesetet szenvedett Gáspár Győző és családja a 21-es főúton. A Gáspár család után most a baleset okozója is megszólalt. 

Kedd este súlyos autóbalesetet szenvedett Gáspár Győző és családja a 21-es főúton – tudta meg a Nool.hu. Győzikéék épp hazafelé tartottak és Bea vezetett, amikor egy másik autó, ami rossz irányból hajtott fel a főútra, áthajtott a sávjukba. Az ütközést nem tudták elkerülni.

„Éppen Budapestről tartottunk haza felé Beával és Virággal, amikor szembe jött velünk egy autó a 21-es főúton. A baleset után kórházba szállítottak minket. Szerencsére nagyobb bajunk nem lett, de mindenki megütötte magát" – nyilatkozta a portálnak a családfő.

Forrás: Instagram/gasparbea

A Blikk elérte a piros Suzukit vezető 26 éves nőt, aki semmire sem emlékezett a karambolból.

"Egyszerűen fogalmam sincs, mi történt. CT- és röntgenvizsgálaton is átestem, nem tört el semmim, de a májam megsérült és a fejemet is eléggé beütöttem."

 -mondta a fiatal nő, akit még tegnap is kórházban tartottak.

A lap információi szerint a hölgy ismerős azon a környéken, gyakran jár arra, amikor nagymamáját látogatja meg. Érthetetlen, hogy került szembe a forgalommal és haladt mintegy 2 kilométert. 

"Nem akarom elhinni, hogy ez véletlenül történt! Véletlenül nem hajt valaki a forgalommal szemben!

bosszankodott a családja miatt aggódó Győzike, aki ugyanakkor sajnálja a 26 éves lányt. 

Forrás: RTL2

"Nagyon zavart volt a baleset után. Ömlött a fejéből a vér és kérlelt minket, szedjük ki a kocsiból, de a tűzoltóknak kellett kivágniuk őt.A kórházban találkoztunk a munkatársaival és a párjával, ők mondták, gyakran jár arra, nem értik, mi történhetett. Az biztos, ha mi vagyunk a vétkesek, a mi kezünkön már kattant volna a bilincs... Virág kikészült, most végezte el a KRESZ-tanfolyamot, de kijelentette, soha nem akar vezetni, mert ezt az éjszakát képtelen elfelejteni."