Megszólalt a lány, aki frontálisan ütközött Gáspár Győzőék autójával

karambola Gáspár Győző Gáspár család Gáspár Bea autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedd este súlyos autóbalesetet szenvedett Gáspár Győző és családja a 21-es főúton. A Gáspár család után most a baleset okozója is megszólalt. 

Kedd este súlyos autóbalesetet szenvedett Gáspár Győző és családja a 21-es főúton – tudta meg a Nool.hu. Győzikéék épp hazafelé tartottak és Bea vezetett, amikor egy másik autó, ami rossz irányból hajtott fel a főútra, áthajtott a sávjukba. Az ütközést nem tudták elkerülni.

„Éppen Budapestről tartottunk haza felé Beával és Virággal, amikor szembe jött velünk egy autó a 21-es főúton. A baleset után kórházba szállítottak minket. Szerencsére nagyobb bajunk nem lett, de mindenki megütötte magát" – nyilatkozta a portálnak a családfő.

Forrás: Instagram/gasparbea

A Blikk elérte a piros Suzukit vezető 26 éves nőt, aki semmire sem emlékezett a karambolból.

"Egyszerűen fogalmam sincs, mi történt. CT- és röntgenvizsgálaton is átestem, nem tört el semmim, de a májam megsérült és a fejemet is eléggé beütöttem."

-mondta a fiatal nő, akit még tegnap is kórházban tartottak.

A lap információi szerint a hölgy ismerős azon a környéken, gyakran jár arra, amikor nagymamáját látogatja meg. Érthetetlen, hogy került szembe a forgalommal és haladt mintegy 2 kilométert.

"Nem akarom elhinni, hogy ez véletlenül történt! Véletlenül nem hajt valaki a forgalommal szemben!

bosszankodott a családja miatt aggódó Győzike, aki ugyanakkor sajnálja a 26 éves lányt.

Forrás: RTL2

"Nagyon zavart volt a baleset után. Ömlött a fejéből a vér és kérlelt minket, szedjük ki a kocsiból, de a tűzoltóknak kellett kivágniuk őt.

A kórházban találkoztunk a munkatársaival és a párjával, ők mondták, gyakran jár arra, nem értik, mi történhetett. Az biztos, ha mi vagyunk a vétkesek, a mi kezünkön már kattant volna a bilincs... Virág kikészült, most végezte el a KRESZ-tanfolyamot, de kijelentette, soha nem akar vezetni, mert ezt az éjszakát képtelen elfelejteni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.