Singh Viki félelemben él: "Az életemet fenyegeti és a családomat"

Singh Viki félelem támadás előítélet énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Singh Viki lelkében mély nyomokat hagytak azok a történések, amelyeket kislányként kellett átélnie. Bár közösségi oldalain rengeteg szeretetet kap rajongóitól, van egy-két ember, aki félelemre ad okot.

Viki az egész gyerekkorát kirekesztettként élte. Az énekesnőbe minden bántó szó bele égett. -írja a HOT!.

"Az általános iskola nyolc éve alatt végig én voltam az osztály "büdöskéje".

Bántottak a bőrszínem, az öltözködésem, a súlyom, de még a tehetségem miatt is... Ennek az lett az eredménye, hogy nem mertem vállalni magam, az volt a fontos, hogy ne tűnjek ki a tömegből."

Forrás: Instagram

Viki végül kineziológushoz fordult, és az ő segítségével próbálja maga mögött hagyni a gyerekkorában kialakult komplexusokat. Bár az énekesnő rengeteg szeretetet kap a közzösségi oldalain, sok a gyűlölködő üzenet is.

"Van egy férfi, akit akárhányszor tiltok le, új profilt csinál, és szüntelenül támad. Az életemet fenyegeti és a családomét is. Mivel arc nélkül kommentel, nem tudm felmérni, hogy ártalmatlan vagy veszélyes emberről van-e szó. Nem akarom túldramatizálni ezt a helyzetet, de igen is félelemben élek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.