Létay Dóra újra a képernyőn! Nem is akármilyen szerepben tér vissza

Fotó: Varga Imre -
Mintaapák sorozat Létay Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Párterapeuta szerepében tűnt fel Létay Dóra a TV2 képernyőjén, a Mintaapák címá sorozatban. A színésznőt régen láttuk már a képernyőn. 

Fenyő Ivánnak és Polyák Lillának ad párkapcsolati tanácsokat Létay Dóra, aki a Mintaapákban alakít pszichológust. A színésznő legújabb szerepe kapcsán elárulta, hogy a valóságban távol áll tőle a kéretlen véleményformálás: "Az a tapasztalatom, hogy nem szerencsés párkapcsolati tanácsokat osztogatni, mert ami két ember között van, arról ők tudnak a legtöbbet, azt ők élik meg, az csak az övék. Nem is tartozik másra. Ez alól nyilván kivétel a párkapcsolati erőszak esete, ahol közbe kell lépni" - vallja Dóri, aki bevallotta, rendkívül élvezi a Mintaapákban hozott karaktert.

"Ebben a szerepben egy intelligens, jó humorú pszichológusnőt játszom, aki valóban segíteni akar, és szeretettel fordul a pár mindkét tagja felé. Nem jártam még párterápián, de hiszek benne! Szerintem már az, ha két ember közösen dönt úgy, hogy változtatni akarnak és tenni a kapcsolatukért, fél siker" - mondta a színésznő a Blikknek.

Létay Dóra Fotó: Varga Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.