Párterapeuta szerepében tűnt fel Létay Dóra a TV2 képernyőjén, a Mintaapák címá sorozatban. A színésznőt régen láttuk már a képernyőn. 

Fenyő Ivánnak  és Polyák Lillának ad párkapcsolati tanácsokat Létay Dóra, aki a Mintaapákban alakít pszichológust. A színésznő legújabb szerepe kapcsán elárulta, hogy a valóságban távol áll tőle a kéretlen véleményformálás: "Az a tapasztalatom, hogy nem szerencsés párkapcsolati tanácsokat osztogatni, mert ami két ember között van, arról ők tudnak a legtöbbet, azt ők élik meg, az csak az övék. Nem is tartozik másra. Ez alól nyilván kivétel a párkapcsolati erőszak esete, ahol közbe kell lépni" - vallja Dóri, aki bevallotta, rendkívül élvezi a Mintaapákban hozott karaktert.

"Ebben a szerepben egy intelligens, jó humorú pszichológusnőt játszom, aki valóban segíteni akar, és szeretettel fordul a pár mindkét tagja felé. Nem jártam még párterápián, de hiszek benne! Szerintem már az, ha két ember közösen dönt úgy, hogy változtatni akarnak és tenni a kapcsolatukért, fél siker" - mondta a színésznő a Blikknek

Létay DóraFotó: Varga Imre