Időjárás: érkezik a fagy és a havazás

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
havazás időjárás fagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nem kényeztet tovább bennünket az időjárás: jönnek a fagyok.

Vasárnap

Fagyos és napos reggelre ébredünk advent első vasárnapján. A sok napsütést követően nyugat, délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de estig sehol sem lesz csapadék. Reggel -7 és -1, délután +2 és +6 fok között alakul a hőmérséklet. Fronthatás nem valószínű.

Hétfő

Délutánig borult lesz az ég, és sokfelé várható csapadék: a főváros és az Északi-középhegység térségében havazás, havas eső, máshol eső, illetve a csapadék szűnésével a Dunántúlon is lehet mutatóban havas eső, hózápor. Az ÉNy-i szél megerősödik. A hőmérséklet +1 és +6 fok között alakul - DK-en lesz a legenyhébb idő. Megmaradó hó főleg az Északi-középhegységben alakulhat ki.

Végleg beköszönt a tél Forrás: Csudai Sándor - Origo

Kedd

Csökken a felhőzet, egyre többfelé fordul naposra az idő. Az ÉNy-i szél erős lesz. Reggel -2, délután +3°C körüli értékeket mérhetünk.

Szerda és csütörtök

Reggelente párás, napközben változóan felhős időre van kilátás, legalább néhány órás napsütéssel. Hó vagy eső nem lesz. A hajnalok hidegek lesznek, országos fagyra készülhetünk, délutánonként is csak 1-6°C ígérkezik - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.