Elszabadult indulatok: MC Hawer nyílt levélben esett neki Gáspár Beának

Forrás:Facebook/MC Hawer -
Gáspár Győző harc Gáspár család nyílt levél MC Hawer Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután a Gáspár család balesetet szenvedett, MC Hawer egy meglehetősen ízléstelen bejegyzést tett közzé, amit később eltávolított. Bea asszony most videóban osztotta ki a mulatós énekest.

A Gáspár család szerdai autóbalesetéből MC Hawer megpróbált viccet csinálni. Kiírta a Facebookra, hogy Győziék épp a Ga-Spar nevű áruház megnyitójára siettek, amikor balesetet szenvedtek. Később rájött, hogy ez nem túl poénos, ezért eltávolította a bejegyzést. Bea asszonyék azonban látták a posztot, és nem hagyták szó nélkül. -szúrta ki a Ripost.

A videó közzététele után MC Hawer nyílt levélben bírálta Beát, és kikérte magának, hogy Gáspárék alkoholistának nevezték.

„Kedves Bea! Én elhiszem, hogy lelkiállapotod instabillá vált és emiatt butaságokat beszélsz.De. Ez nem jogosít fel arra, hogy más embert becsületében megsérts.

Azt mondod e videóban, hogy bántott téged egy Ga-Spar-os poszt.Hidd el, nem rosszindulatból raktam ki, hanem viccnek szántam.Elismerem, máskor poén lett volna, jelen esetben azonban nem volt az. Ahogy felébredtem rögtön töröltem is. De mégis láttad.Figyi. Le CELEB-ezel engem? Komolyan?A celeb szó jelentése a tartalom nélküli hírességekre vonatkozik.Ezt rám nem lehet mondani, mert van mögöttem 25 év zenei tartalom."

–írja MC Hawer, aki nyílt levelét úgy zárja, hogy ő egy gyógyult alkoholista.

Forrás:Facebook/MC Hawer

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.