Jön az Exatlon Hungary második évada: Palik László izgatottan várja

Exatlon Hungary Palik László műsorvezető évad casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palik László már izgatottan várja, hogy elkezdődjön az Exatlon Hungary második évada.

Lezárult a jelentkezés, elkezdődött a casting az Exatlon Hungary második évadára és a csatorna hamarosan bejelenti, kik azok, akik bekerültek a műsorba. Izgatottan várja az adást a műsorvezető, Palik László is.

Az Exatlon népszerűségét nagyon jól mutatja, hogy amint publikussá vált, hogy lehet jelentkezni a második évadra, rengetegen regisztráltak, hogy a Kihívók csapatát szeretnék erősíteni. A szívem repes, mert ez a verseny tényleg megmozgatta az országot és a sportoló fiataloknak is egy komoly kihívássá vált. Az elképesztő pályák mellett gondoljunk csak arra, hogy itt ugye többek között olimpiai és világbajnokokkal küzdhetnek majd meg azok, akik végül ott állhatnak a rajtnál. Ez pedig ugye nagyon keveseknek adatik meg. Biztos vagyok benne már így az első lépéseket látva, hogy az Exatlon második évada őrült izgalmakat tartogat. Rengeteg mindenre elszánt kihívó-jelöltet láttam, és hát a Bajnok csapatunk is kivételes sportolókból áll majd. Alig várom, hogy bemutassuk Bajnokainkat és Kihívóikat, és hogy elkezdődjön a verseny" – mondta el Palik a TV2-nek.

Palik László Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.